Școala viitorului

Abilități social- emoționale

Într-o lume preponderent digitală, copiii de azi au nevoie de comunicare și colaborare, de abilități social-emoționale pentru o mai bună integrare în colectivități. Prin activități interactive, unde învățarea tradițională se va împleti cu cea modernă, putem forma tineri responsabili, conform actualelor exigențe academice .

COLEGIUL NAȚIONAL ,,COSTACHE NEGRI” din Galați este fostul Liceu Pedagogic din Galați, adică e o ȘCOALĂ PRIETENOASĂ, ȘCOALA VIITORULUI.

Ca ȘCOALĂ ASOCIATĂ UNESCO, Colegiul Național ,,Costache Negri” din Galați are misiunea de a oferi elevilor săi un mediu de învăţare sigur, provocator şi stimulativ, construit pe nevoile, stilul de învăţare şi aspiraţiile lor individuale. Promotori deschişi şi empatici ai inovării didactice, profesorii noştri facilitează o atmosferă pozitivă şi productivă de predare şi învăţare, care să aducă plus-valoare actului educaţional şi să conducă la performanţă şcolară. Dezvoltând o comunitate de învăţare creativă, incluzivă şi rezilientă, pregătim absolvenţi capabili să se confrunte cu exigenţele secolului XXI.